De volgende stap in CO2 reductie
U komt de vrachtwagencombinaties van Limpens in de gehele Europese Unie tegen! De nadruk ligt op de landen van de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.
Ook op het gebied van ADR transport is Limpens uw logistieke partner! Wij vervoeren zowel droge als vloeibare ADR geclassificeerde producten. 
Op zoek naar een partner voor uw complete logistieke proces? Limpens is dé logistieke full service dienstverlener op het gebied van opslag, handling en transport van bulkgoederen. Van plastic granulaten en pvc poeders tot grondstoffen.
Voor snelle en vakkundige reiniging komen beroepsvervoerders naar Limpens! We hebben drie locaties voor tankreiniging: in Elsloo (NL), Maastricht (NL) en Bottrop (D).
‘We are Limpens’: dat is ons motto. Onze mensen maken tenslotte het verschil! We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, betrouwbare medewerkers die gaan voor kwaliteit en het succes van onze klanten. Wil jij onderdeel uitmaken van onze Limpens-familie?
MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Weten hoe wij ons steentje bijdragen aan de wereld?
Divider
Veiligheid staat voorop! Bij Limpens kunt u uw voertuig op een beveiligde plaats parkeren. Door camerabeveiliging en hoogspanningsbeveiliging op het hekwerk kunt u met een gerust hart uw voertuig bij ons parkeren.
Heeft u een contaminatie? Moet er een silo worden leeggezogen? Limpens beschikt over vacuümopleggers en is specialist op het gebied van zuigopdrachten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
In onze werkplaats zorgen onze eigen mensen ervoor dat meer dan 500 eenheden, trekkers en opleggers helemaal in perfecte conditie blijven.
Bulkoplegger met hoog laadvermogen en snelle lostijd nodig? Bij Limpens Silo-Rental bent u aan het juiste adres.

We are Limpens

Limpens heeft zich sinds 1930 ontwikkeld van transporteur naar een logistieke partner van Europees formaat. Logistieke activiteiten zoals transport, silo-opslag, cleaning-locaties en repackaging maken Limpens tot een complete ketenleverancier. Onze markten zijn onder andere GMP, chemie, droge bulk, tank en ADR.

Onze mensen zetten zich elke dag in om u de best mogelijke service te bieden. Kwaliteit in het beroepsgoederenvervoer en de daarbij horende logistieke dienstverlening draait immers om menselijke aandacht én zorg voor detail!

Facebook