U bent hier

Cleaning

Voor vlotte en vakkundige reiniging komen collega vervoerders naar Limpens! Limpens heeft drie locaties voor tankreiniging: één in Elsloo (NL), één in Bottrop (D) en één in Maastricht (NL). Wij verzorgen zowel de inwendige als uitwendige reiniging van bulk en tankopleggers. Na het spoelen controleren wij de tank en toebehoren volgens een vaste procedure om zo een perfecte reining te garanderen. Op alle locaties staan sanitaire en rust ruimtes ter beschikking voor de chauffeur. Voor de adres- en contactgegevens van alle locaties klik hier.

Limpens is lid van de ATCN en mag daardoor op alle locaties het ECD spoelcertificaat verstrekken. Daarnaast betekend dit dat er wordt gewerkt volgens vaste richtlijnen en dat het afvalwater op de juiste manier wordt behandeld. 

  • Cleaning Limpens Elsloo: Geopend op werkdagen van 6u tot 20u en op zaterdag van 7u tot 13u. 

​Bulkopleggers met als voorgaande lading de gangbare poeder- of korrelvormige stoffen, uitgezonderd ADR goederen, zijn bij ons aan het goede adres voor een snelle en grondige cleaning. In de bijlage onderaan deze pagina vindt u de stoffenlijst die wij kunnen spoelen. We beschikken over 5 reiningsbanen. De vestiging ligt direct aan de A2 naast Chemelot en de autowegen naar Koln - Antwerpen en Luik - Amsterdam. 

  • Cleaning Limpens & Souren in Bottrop Dld: Geopend op werkdagen van 6u tot 20u en op zaterdag alleen op afspraak

Bulkopleggers met als voorgaande lading de gangbare poeder- of korrelvorminge stoffen, uitgezonderd ADR goederen, zijn bij ons aan het goede adres voor een snelle en grondige cleaning. We beschikken over 3 reiningsbanen. De vestiging ligt strategisch tussen de autowegen A42 en de A2 in het hart van het Ruhrgebied. Grote chemische locaties liggen in de directe omgeving. In Bottrop is tevens een grote parkeerplaats ter beschikking.

  • Cleaning Limpens Maastricht: Geopend op werkdagen van 7u tot 19u.

Tank en bulkopleggers met als voorgaande lading de gangbare vloeibare en poeder- of korrelvorminge stoffen zijn bij ons aan het goede adres voor een snelle en grondige cleaning. Tevens mogen we hier ook de meeste ADR stoffen reiningen. We beschikken over 2 reiningsbanen en hebben de mogelijkheid om 2 auto's tegelijkertijd op te stomen. De vestiging ligt dichtbij de A2 midden op het industrieterrein Beatrix Haven te maastricht. Chemelot en de industrie van Luik liggen om de hoek.

Een openbare parkeerplaats voor uw vrachtwagencombinatie is ter beschikking in Maastricht.