U bent hier

Logistics

Limpens is dé logistieke full service dienstverlener op het gebied van opslag en handling van bulkgoederen, zowel plastic granulaten, pvc poeders alsook grondstoffen. Op dit moment beschikken wij over 110 opslagsilo’s, verdeeld over twee siloparken, met een gezamenlijke capaciteit van 29.500 m3. Deze opslagsilo’s zijn zeer centraal gelegen in West-Europa en staan in het zuiden van Nederland direct naast de A2, op zeer korte afstand aansluiting op binnenvaart en railvervoer.

Het logistieke dienstenpakket bestaat verder uit een zakkensnijmachine met een capaciteit van ruim 25 ton per uur, een dinoloader, een bigbag vuller en een 24 meter lange weegbrug met een capaciteit van 70 ton. Importstromen vanuit de hele wereld kunnen door ons efficiënt en effectief gehandeld worden met gebruikmaking van de modernste laad- en lostechnieken.

Onze silo’s zijn allemaal beveiligd middels een sleutelsysteem van Netherlocks. Doormiddel van dit systeem zorgen wij ervoor dat er geen contaminatie mogelijk is in ons silopark. Hieronder is een filmpje te zien waarin wij uitleggen hoe dit systeem werkt en hoe wij hiermee werken.

Netherlocks Limpens-Elsloo