Repacking

Repacking is dagelijkse kost voor ons team. In welke vorm u uw voorraad ook aanlevert: wij kunnen het ompakken naar elke gewenste verpakking. Dat doen we snel en efficiënt met behulp van de modernste laad- en lostechnieken. Vrijwel alles is mogelijk bij Limpens. Laat ons weten wat u nodig heeft: wij denken graag met u mee over de beste oplossing.

Wij beschikken over diverse installaties voor het verpakken en ompakken van uw goederen.

Zakkensnijmachine (inkapmachine)
Met onze zakkensnijmachine kunnen we uw verpakte lading snel ompakken naar bulk of big bags. Wij kunnen uw lading inkappen met een capaciteit van ruim 25 ton per uur.

Dinolader
Snel en veilig laden zonder risico op contaminaties? Dat kan met onze dinolader. Hiermee kunnen we uw lading efficiënt verladen van big bags naar bulk.

Big bag-vuller
Onze big bag-vuller met automatisch weegsysteem verpakt uw lading naar big bags. Tot op de kilo nauwkeurig!

Afzakinstallatie
Met onze afzakinstallatie kunnen we uw lading vanuit een bulkwagen ompakken naar 25 kg-zakken. Dit gebeurt volautomatisch met een capaciteit van 10 ton per uur. Na het vullen en wegen worden de zakken stevig dicht geseald en voorzien van een markering. Ze worden automatisch gestapeld op een pallet, die wordt voorzien van een stevige rekhoes. Met deze waterdichte verpakking is naast binnen- ook buitenopslag mogelijk. Daarnaast zorgt deze optimale verpakkingsmethode ervoor dat uw lading direct klaar is voor wereldwijd transport.